Gallerij

Op 14 april 2023 was er weer prijsuitrijking van BoekGOUD-YO, de prijs die gegeven wordt aan de auteurs van de beste boeken van 2022. Op de foto staat Tibbe van Riesen die met zijn boek Bloederig zand tweede werd. Omdat ik weer voorzitter was van deze jury werd ik in de bloemetjes gezet.

Op 18 november 2022 verscheen mijn 28ste boek. Naar de kermis en andere verhalen

Samenvatting

Naar de kermis is een bundel met korte verhalen. Fictie en non-fictie wisselen elkaar af. De verhalen moeten gelezen worden in de volgorde waarin ze in het boek zijn geplaatst. Dan wordt het duidelijk dat het uitbreken van de coronapandemie veel invloed heeft gehad op mijn creativiteit. Het zijn niet allemaal sombere verhalen. Gelukkig heeft mijn gevoel voor humor zich goed kunnen verweven in de teksten. Het titelverhaal zou in een bundel met streekverhalen kunnen staan. De enkele uitjes die we in deze jaren maakten, hebben me geïnspireerd, zoals in Sietske te lezen is. Een boeiende bundel voor alle seizoenen.

Op 8 april 2022 was het eindelijk weer mogelijk om de prijsuitreiking van BoekGOUD 2021 feestelijk te vieren. Ook dit jaar nodigde mijn uitgever Boekscout me uit om weer voorzitter van de jury te worden voor BoekGoud YO. Op de foto zie je mij met Tirza de Boer die met haar boek Vier tweede werd.

Met mijn nieuwste boek

Rijmelarijen op reis met foto’s

Hier sta ik op de foto met de 11 jarige Mylan van der Ven die met zijn boek Mr. Badjas en de jacht op de professor derde werd. Sanne Zwartjes die met haar prachtige boek De Mierenruiter eerste werd was helaas niet aanwezig in verband met corona. Wat sneu.

Met Petra, een trouwe fan

Een open boek. Hierin schrijf ik openhartig mijn leven tot nu toe.

In april 2020 kwam Reis door Georgië en Armenië uit.

Het is een beschrijving van de reis die we maakten in 2019.

 

In december kwam de roman Achterdocht uit.

Liefde en moord zijn aanwezig.

Marja wordt door Boekscout verrast met haar tiende boek

In april 2018 werd Ik verrast door Boekscout met een oeuvreprijs vanwege de verschijning van mijn 20ste boek.

Meerdere jaren twee keer meegedaan met een Culturele zondag in Schoonhoven. O.a. in de Klokkenfabriek aan de Oude Haven.

9 oktober 2009. Kinderboekenweek op de Peppelaer in Haarlem

6 oktober 2010 Kinderboekenweek op de Krullevaar in Schoonhoven. Gastles met de illustrator Wanda van Buren

20 augustus 2011 bij radio Zilverstad                                                           idem 19 oktober 2013

7 oktober 2016. Marja leest een verhaal bij de SWOS in Schoonhoven

In 2016 leest Marja voor op 10 april en 9 oktober tijdens de culturele zondagen.

22 maart 2019 De jury van BoekGoud bij de uitreiking van de jaarlijkse prijzen.     En 6 oktober 2016 bij Boekscout bij het uitkomen van de Haan van Portugal.

Een aantal jaren achter elkaar werden er culturele zondagen georganiseerd in Schoonhoven in april en in oktober. Ik las dan voor uit eigen werk.

%d bloggers liken dit: